طبخة جميلة جدا .... ولكننا مقاطعين شراء اللحمة بسبب ارتفاع سعرها الجنونى .
وانا شخصيا .... اتعامل مع الرومى والدجاج والجمبرى والأسماك والسبيط .
وأعشق الفلفل الحاااااار جدا وكثيرا أعمله بالطماطم وأضيف عليه الشطة.
وياجمال الكاليمارى عندما يحشو بالفريك والكرفس والبقدونس والبصل الأخضر وجبن الموزاريلا ويدخل الفرن ... يااااااااااااه. وتكون بجانبه سلطة الطحينة وسلطة خضراء من الكابوتشى والفلفل الألوان والفجل الأفرنجى والبنجر والليمون. وياجمالو ياجمالو هههههههههههههههه.
إيه رأيكم؟
ولن أنسى ان أقول لكى تسلمى على طبختك الجميلة. وسوف أعملها ان شاء الله عندما أفك الحظر على اللحمة.